PREȚUL REDUS NU INCLUDE TRANSPORTUL, CHELTUIELILE AFERENTE FIIND ÎN SARCINA CUMPĂRĂTORULUI. VEZI REDUCERILE

PREȚUL REDUS NU INCLUDE TRANSPORTUL, CHELTUIELILE AFERENTE FIIND ÎN SARCINA CUMPĂRĂTORULUI. VEZI REDUCERILE

CASA TEO – TRADITIE SI EXPERIENTA

Prima impresie conteaza. Haina ta este primul lucru pe care oamenii il observa la tine. Noi facem ca aparitia ta sa fie memorabila.

CASA TEO - GECI SI JACHETE DIN PIELE BARBATI SI DAMA.

1993 este anul in care ia fiinta la Iasi compania Casa Teo, specializata in producerea confectiilor din piele si blana naturala. Gecile din piele, lucrate pentru barbati cat si pentru femei, au fost primele produse prin care ne-am consacrat pe piata locala.

De-a lungul celor aproape 25 de ani de experienta, dedicati productiei, am reusit sa demonstram ca o geaca din piele, produsa in Romania, nu poate fi deosebita de una fabricata in Italia, Spania sau Turcia, dovada fiind brandurile internationale pentru care lucram in mod constant.

Gama de produse este complexa, noi fabricand : geci din pielejachetepantaloni si fuste din piele naturala stretchscurte din blana de ovinehaine din blana nobila de vizon, vulpe, etc.

Toate produsele sunt manufacturate si controlate in cadrul firmei, respectand standarde ridicate de calitate, incepand cu ceea ce este cel mai important, respectiv pielea si blana naturala care sunt importate din Italia, de la tabacarii cu traditie in prelucrarea pieilor de ovine.

Despre Casa Teo